Daylight!

Tja ba'!

Sitter och lyssnar på min storebrors skiva. Det är sjukt, även om jag inte gillar musiken så värst mycket, är det det bästa jag någonsin hört. Just i det här rummet skrev han för 10 år materialet och spelade in det alldeles själv, beundransvärt, isn't it? Skulle ju inte skada att få träffa människan igen, direkt.

Annars, då? ........
- Jag återupptäckte briljanta Babian för ett par, tre veckor sedan.
- Hoppas på en favorit i repris på torsdag, då Trummor & Orgel spelar på Pipeline.
- Redovisade mitt projektarbete i dag på skolan, gick finfint. Hahahaha. Jättebra.
- Borde skriva en otroligt dryg rapport till jordens sämsta kurs. Är uppe i 53 ord, bra jobbat. (Den ska in i morgon, alltså i dag...)
- Världens bästa Timo kommer till stan om sisådär två veckor, ska inte missa honom den här gången.
- JC does Texas är världens roligaste mobiltelefonspel.
- En jätterolig låt är den här.
- Jag var otrooooligt snäll mot några småglin som plingade på här, förut. Fyra påskkärringar som skrek "GLAD PÅSK!" så jag fick ont i huvudet, sen stod de bara där och kollade på mig med hundvalpsögon tills jag frågade om de ville ha godis... Idioter. Men snäll som jag är gav jag dem lite grann... Från godiset mamma ska lägga i MITT!!!!!! påskägg. (Man blir aldrig för gammal för påskägg) Dagens goda gärning, typ. Fast det verkade inte vara nåt höjdargodis. Men ändå. Hoppas jag måste leta mitt påskägg på lördag. Ser fram emot det.

Det var väl det ungefär. Nu fick jag ett mejl från mtv... interesting, undrar vad de vill mig. NÄÄÄÄMEN... Måste ju ha en dagens världens bästa låt också, funderar påååååå... Daylight med Matt & Kim, ah, den får det bli. Awesome!

Åter till studierna... Hörs om fyra månader, eller så!

RSS 2.0